Υπηρεσίες

Η συνεργασία με την Kanavos Constructions αποτελεί εγγύηση υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας

Το αρχιτεκτονικό και κατασκευαστικό μας γραφείο αναλαμβάνει ολοκληρωμένα projects από τον σχεδιασμό έως την ολοκληρωμένη παράδοση. Η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και η παράδοση έργων που αναποκρίνονται απόλυτα στις συμφωνίες μας είναι προτεραιότητα και στόχος μας σε κάθε συνεργασία.

Πολυτελείς κατοικίες

H εταιρεία διαθέτοντας σημαντική τεχνογνωσία στη διαχείριση πολύπλοκων και απαιτητικών κατασκευών αναλαμβάνει την κατασκευή οποιασδήποτε μορφής ιδιωτικής κατοικίας, δηλαδή μονοκατοικίες, μεζονέτες, συνδυάζοντας την πολυτέλεια και την εργονομία με την άνεση και την ασφάλεια του κτιρίου.

Ανακαινίσεις

Στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε η ανακαίνιση του σπιτιού μας είναι μία πολύ καλή λύση τόσο για τη βελτίωση της λειτουργικότητάς του όσο και για την ενεργειακή αναβάθμισή του.Με την ανακαίνιση επιδιώκουμε τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των χώρων και δημιουργούμε υπεραξία του ακινήτου σας με την εκμετάλλευση όλων των πηγών ενέργειας.

Ξενοδοχειακά Έργα

Παραδίδουμε κατασκευές που ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες ενός ξενοδοχειακού έργου, είτε πρόκειται για μία σύνθετη μονάδα, είτε αφορά την κατασκευή σύγχρονων villas στην νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα. Τηρούμε αυστηρά χρονοδιαγράμματα και ακολουθούμε με συνέπεια το budget analysis του κάθε έργου.

Ειδικές Κατασκευές

Οι κατασκευές αυτές οι οποίες χαρακτηρίζονται από εφαρμογή ιδιαίτερα σύνθετων προδιαγραφών, περιλαμβάνουν την εφαρμογή στατικών, αρχιτεκτονικών και ηλεκτρομηχανολογικών μελετών και σχεδίων προσφέροντας αξιοπιστία και ευελιξία και εφαρμόζοντας με απόλυτη συνέπεια τα συμφωνηθέντα χρονοδιαγράμματα.

Υλοποίηση Δημόσιων Έργων

Μία από τις πλέον σημαντικές δραστηριότητες της εταιρείας “ΚΑΝΑΒΟΣ” αποτελεί η συμμετοχή της σε Δημόσια Έργα. Επισημαίνεται ότι όπως σε όλα τα έργα έτσι και στα δημόσια αποτελεί πάγια πολιτική της εταιρείας η απόλυτη εφαρμογή των κείμενων διατάξεων ασφαλείας , του Σχεδίου Υγιεινής και Ασφάλειας και της Μελέτης Επικινδυνότητας που έχει συνταχθεί για κάθε έργο.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες 360°

Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός

Επίβλεψη Έργου

Κατασκευή

Ολοκληρωμένες Μελέτες

Ακριβής σχεδιασμός
και άψογη διαχείριση έργου

Με μέθοδο και εξατομικευμένες προτάσεις, βαδίζουμε κάθε βήμα προς την άψογη ολοκλήρωση κάθε έργου.

Επικοινωνία

Με απόλυτη προσοχή λαμβάνουμε το brief για τη δημιουργία ενός έργου.

Αξιολόγηση

Χάρη στην υψηλού επιπέδου εξειδίκευση και τη μακρά εμπειρία μας, αξιολογούμε το request και τα δεδομένα του.

Πρόταση

Δημιουργούμε προτάσεις πάνω στα ζητούμενα.

Υλοποίηση

Ακολουθώντας αυστηρές προδιαγραφές και  πρωτόκολλα ασφάλειας, υλοποιούμε με συνέπεια και ακρίβεια έργα υψηλής αισθητικής αξίας και λειτουργικότητας.