Οι αξίεςαξίες μας

Η εταιρεία “Kanavos Constructions” έχει καθιερωθεί για την αξιοπιστία της χάρη στην αφοσίωσή της στις αξίες και στους ανθρώπους της.

Σκοπός μας είναι να δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.

Δημιουργούμε το χώρο για να αναπτύσσονται οι άνθρωποι και να εξελίσσονται οι ιδέες τους προς έναν κοινό στόχο.

Οι κοινές μας αξίες μάς ενώνουν και μας επιτρέπουν να συνεργαζόμαστε αρμονικά για να φέρουμε το ιδανικό αποτέλεσμα.

Συνεργασία

Η ομαδική εργασία είναι η δύναμη που μας ενώνει κάτω από τον ίδιο στόχο και μας κινητοποιεί να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Τα μέλη της ομάδας ενδυναμώνονται αναλαμβάνοντας το ρόλο που τους αναλογεί και την υποστήριξη για να συμβάλλουν σε κάθε έργο με τον πιο θετικό και παραγωγικό τρόπο.

Ποικιλομορφία και Συμπερίληψη

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, εξελισσόμαστε μαζί του φροντίζοντας ώστε τα μέλη της ομάδας μας να μετέχουν σε αυτή απελευθερωμένα από προκαταλήψεις.


Δικαιοσύνη

Είμαστε δίκαιοι στην αλληλεπίδρασή μας με τους ανθρώπους και τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Σεβόμαστε τα δικαιώματα των συνεργατών μας με δίκαιες πρακτικές εργασίας και επιλύουμε συγκρούσεις με αμεροληψία.

Ακεραιότητα

Η αλήθεια είναι η ουσία της σχέσης μας με τους συνεργάτες μας και τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται. Εχουμε οικοδομήσει την ακεραιότητα που μας χαρακτηρίζει επιλέγοντας να είμαστε ειλικρινείς και διαφανείς στους τρόπους και στις συναλλαγές μας.